Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Ventilatie parkeergarage en brandveiligheid parkeergarage

Ventilatie parkeergarage en brandveiligheid parkeergarage vraagt om speciale aanpak

In parkeergarages waar veel uitlaatgassen vrijkomen, is een goede ventilatie van de parkeergarage belangrijk. Brakel Atmos lost parkeergarage ventilatie bij voorkeur op een duurzame, energiezuinige manier op. Dit gebeurt door middel van CO LPG detectie. Vanzelfsprekend moet de brandveiligheid in parkeergarages ook professioneel geregeld worden. Bij brand moeten aanwezige personen immers snel en veilig uit de parkeergarage kunnen vluchten.

Ventilatie parkeergarage

Brakel Atmos adviseert bij voorkeur parkeergarage ventilatie oplossingen waarbij er zoveel mogelijk op een natuurlijke manier geventileerd wordt. De oplossingen op het gebied van parkeergarage ventilatie van Brakel Atmos bestaan daarom vaak uit een combinatie van natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie. Deze parkeergarage ventilatie wordt aangestuurd door CO LPG detectie zodat er nooit onnodige parkeergarage ventilatie plaatsvindt. De parkeergarage ventilatie concepten van Brakel Atmos zijn dankzij deze CO LPG detectie energiezuinig. Meer info over het CO LPG detectie systeem.

Brandveiligheid parkeergarage

Het is uiteraard van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan de brandveiligheid van de parkeergarage. In parkeergarages is vaak sprake van een hoge brandlast en een snelle brandontwikkeling, waardoor de brandveiligheid van de parkeergarage in het geding komt. Brakel Atmos heeft speciale branddetectie systemen zodat temperatuurveranderingen snel worden gedetecteerd, namelijk:

Ventilatie voor uw parkeergarage of een oplossing voor de brandveiligheid van uw parkeergarage?

De brandveiligheidsdeskundigen van Brakel Atmos voorzien u graag van advies op maat over parkeergarage ventilatie en/of brandveiligheid parkeergarages.

Parkeergarage concept

Brakel Atmos heeft speciale concepten voor individuele sectoren, en dus ook voor parkeergarages. Hierin wordt onder andere de parkeergarage ventilatie en brandveiligheid parkeergarage meegenomen. Hier vindt u een pfd-bestand van dit parkeergarage concept.

Referentieprojecten

Brakel realiseerde in Nederland en daarbuiten tal van projecten op het gebied van parkeergarage ventilatie en brandveiligheid parkeergarages. Klik op deze link voor parkeergarage referenties

Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika