Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Onze aanpak

Integrale oplossingen: daglicht, ventilatie, brandveiligheid én onderhoud

Binnen onze Brakel Atmos organisatie beschikken we over specialisten op het gebied van daglicht, ventilatie, brandveiligheid en onderhoud. Deze beschikken over een diepe, brede kennis én unieke ervaring op hun werkterrein. Samen realiseren onze specialisten optimale en integrale oplossingen voor comfortabel en veilig wonen, werken en recreëren in gebouwen.

Projectmatige aanpak: maatwerk

Bij het leveren van maatwerk laten we bij Brakel Atmos niets aan het toeval over. Vanaf de ontwerpfase voeren we intensief overleg met de ander partijen in het bouwproces, zoals opdrachtgevers, architecten en aannemers. Ons uitgangspunt hierbij is: pro-actief meedenken aan flexibele maatwerkoplossingen. Iedere situatie is immers uniek en stelt andere eisen.

Projectmagement en projectteams

Brakel Atmos werkt met projectteams bestaande uit een projectmanagers, constructeurs, projectengineers, inkopers, planners en montage-specialisten. Een projectteam is verantwoordelijk voor een project en zorgt ervoor dat het beoogde eindresultaat wordt gerealiseerd. Voor u als relatie betekent dit dat u altijd één aanspreekpunt heeft: de projectmanager.

Alles in één hand: korte lijnen

Brakel Atmos houdt projecten helemaal in eigen hand: van productontwikkeling en R&D tot en met projectvoorbereiding, productie, montage en onderhoud. Dit houdt de lijnen kort en maakt op maat gesneden oplossingen mogelijk.