Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Internationaal

Internationaal

Brakel Atmos maakt deel uit van het Europese Brakel met een omzet van meer dan 50 miljoen euro en 315 medewerkers. Brakel is een belangrijke Europese speler op het gebied van daglichtconstructies, ventilatie- en brandveiligheidsystemen.

Brakel realiseert zowel binnen als buiten Europa projecten in allerlei sectoren. Dit via een uitgebreid Brakel Partnernetwerk én eigen projectorganisaties in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Binnen ons partnernetwerk bevindt zich een selecte groep Certified Brakel Partners die zich onderscheiden door een diepgaande kennis – en uitgebreide ervaring - op het gebied van glasconstructies, ventilatie, rookafvoer en onderhoud. Elke Certified Brakel Partner is op de hoogte van de actuele, lokale wetgeving van het land van vestiging.

Brakel Atmos beschikt over een innovatieve en flexibele eigen productie met een goed uitgerust, modern machinepark.

Brakel Partners wereldwijd

Klik hier voor alle Brakel Partners binnen en buiten Europa

Kennisdeling tussen internationale specialisten

Brakel beschikt hiermee over een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van met name rookafvoer, ventilatie en glasconstructies die elkaar versterken en aanvullen in kennis en ervaring. De focus ligt dan ook continue op innovaties en verbeteringen.

Brakel Atmos en projecten buiten Nederland

Binnen het Brakel Partnernetwerk is Brakel Atmos uniek omdat wij óók gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en realisatie van grote glazen daken en glazen gevels op maat. Deze realiseren wij zowel binnen als ook buiten Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Parc de Ocio Madrid, Airport Malaga en Valencia, Museo de Evolucion Burgos en De Europese Centrale Bank in Frankfurt (foto‘s vindt u in de filmstrip boven aan deze pagina).