Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Meer over onze visie

« Terug

Belang van licht en lucht

Niemand kan buiten helder daglicht en frisse buitenlucht. Daglicht zorgt ervoor dat we ons goed voelen, dat we beter presteren en productiever zijn. Buitenlucht zorgt voor een prettig binnenklimaat en verschaft een efficiënte vluchtweg in geval van brand. Daarom zien we het bij Brakel Atmos als onze taak om licht en lucht op een efficiënte manier in gebouwen te brengen. Zodat mensen - ook binnen - van het goede van buiten kunnen genieten. Wat ze ook doen. Wonen, werken, leren, recreëren of in alle rust beter worden.

De kracht van de natuur als inspiratiebron

De natuur is onze inspiratiebron. Onze oplossingen zijn dan ook gebaseerd op de natuurlijke elementen daglicht en lucht. Elementen die we naar binnen halen, omdat het gezond is. Het is hierbij de kunst om daglicht en buitenlucht op de juiste manier naar binnen te halen. Onze R&D is dan ook continue op zoek naar oplossingen, systemen en producten die nóg slimmer, effectiever en energiezuiniger zijn. Hierbij gaan functionaliteit en duurzaamheid hand in hand.

Samenwerking met marktpartijen

Met het oog hierop werken we intensief samen met kennisinstituten, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en opdrachtgevers. Samen creëren we zo plekken waar mensen zich geborgen voelen. Die gezond, comfortabel en veilig zijn. Maar ook mooi zijn om te zien. De schoonheid van een gebouw draagt immers ook bij aan het comfort, de veiligheid en het welzijn van mensen.

Delen: