Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Vacatures

« Terug

Reporting & Business Controller

Voor de afdeling finance zijn wij op zoek naar een:

Reporting & Business Controller

Als Reporting & Business Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en accuraat verzamelen en verwerken van gegevens om periodieke rapportages en analytische modellen, in een groeiende internationale organisatie, op te kunnen stellen. Door middel van deze rapportages en modellen verstrek je interne en externe partijen van de benodigde informatie.

Je bent gemotiveerd om oplossingen voor het bedrijf te realiseren en continue verbeteringen aan te brengen. Verder zul je een rol spelen bij het verbinden van verschillende afdelingen in de organisatie om te zorgen voor afstemming van de financiële doelstellingen. Door je wijze van communiceren heb je het vermogen om invloed uit te oefenen op de verschillende teams.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- Opstellen (en eventueel aanvullen) van maandelijkse managementrapportages en statistische rapportages op verzoek van onze aandeelhouder en externe partijen.
- Rapporteringsmethoden opstellen, optimaliseren en automatiseren om daarmee bedrijfsprocessen te verbeteren.
- Planning en controle van verschillende financiële activiteiten : voorbereiden van de vereiste overzichten, uitvoeren van de maandelijkse analyse en bespreken van de prognose met de betrokken budgethouders.

Wat vragen wij?
- Je hebt een afgeronde financiële hbo-opleiding.
- Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je hebt uitstekende kennis van Excel, en bent in staat om complexe rapportages op te stellen, te analyseren en eventueel te verbeteren.
- Je kunt geheel zelfstandig werken, neemt de volledige verantwoording voor je taken maar bent ook in staat om op een prettige en efficiënte manier samen te werken met andere afdelingen.
Je kunt de juiste prioriteiten toekennen aan de werkzaamheden en kunt omgaan met strakke deadlines en veranderende prioriteiten die een beroep doen op je flexibiliteit.
- Je bent een doorzetter, kritisch, beschikt over een gezonde dosis discipline en hebt een sterke wil om te verbeteren.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd.
Kingspan | Brakel is een bedrijf waar vakmensen met geavanceerde productietechnieken aan klant specifieke oplossingen werken.
Samen benutten ze hun expertise inventiviteit en denken continu mee over het verbeteren van (productie)processen. Dankzij hun verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid creëert Brakel snelheid in marktconforme producten en maatwerk van internationaal formaat.

Voor jou is Kingspan | Brakel dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
- In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.
- Een vast salaris, vakantiegeld en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Flexibele werktijden en volop doorgroeimogelijkheden

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Patrice Mulder, HRM, via 0413 – 338 370 of hr@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Commercieel medewerker binnendienst

Voor de afdeling utiliteit - die zich bezighoudt met het aanbieden van verschillende daglichtconstructies - zijn wij op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnendienst (40 uur)

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het technisch beoordelen van aanvragen, het maken van prijscalculaties en offertes voor verschillende daglichtconstructies. Daarnaast controleer je offertes van collega‘s en zorg je voor een gedegen kwaliteitsbewaking van de aangeboden systemen.

De functie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Je zorgt voor het tijdig uitbrengen van calculaties en offertes, en waarborgt hiervan de kwaliteit. Bovendien draag je bij aan het realiseren van de salesdoelstellingen en beschik je over de benodigde commerciële -en onderhandelingsvaardigheden. Je staat direct in contact met de Sales en Project Manager, start onderhandelingen en beantwoordt vragen naar aanleiding van offertes.

Communicatie is een sleutelwoord binnen jouw functie. Je bent communicatief vaardig en overlegt constant over lopende offertes en prospects met het technisch commercieel management. Tenslotte blijf je constant op de hoogte van de ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van producten, wet- en regelgevingen en systemen.

Over jou
- Je beschikt minimaal over een mbo werk- en denkniveau, met een (werktuig)bouwkundige achtergrond. Of je bent bereid om een soortgelijke opleiding te gaan volgen.
- Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je beschikt over bouwkundig technisch inzicht, het lezen van bestekken en bouwkundige tekeningen.
- Je hebt uitstekende kennis van het Microsoft Office pakket.
- Je beschikt over de benodigde product- en systeemkennis, en bent op de hoogte van de ontwikkelingen van derden en de concurrentie.
- Je bent klant- en kwaliteitsgericht.
- Je kunt overweg met calculatieprogramma‘s.
- Je beschikt over een gezonde dosis discipline, en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
- In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
- Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
- Een vast salaris, vakantiegeld en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Patrice Mulder, HRM, via 0413 – 338 338 of pmulder@brakelatmos.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lasser (40 uur per week)

Door jouw inzicht en praktische kwaliteiten zorg jij, als lasser, voor het voorbereidende werk van het eindproduct. Samen met jouw collega‘s bestudeer je aandachtig de tekeningen en werkorders, zodat de onderdelen volgens plan gefabriceerd worden, binnen de gestelde doorlooptermijn. Bovendien beschik jij over de juiste lastechnieken, en kun je als geen ander inschatten welke lasmethode het beste resultaat oplevert.

Je verricht al het voorkomende laswerk aan diverse materiaalsoorten in plaat, pijp of profiel. Je voert het volledig uit naar eigen inzicht, rekening houdend met tekeningen, technische specificaties en kwaliteitsnormen. Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden en tijdig verlengen van de behaalde lascertificaten. Vanzelfsprekend zorg je voor een veilige werkomgeving, en schakel je direct je leidinggevende in bij afwijkingen, zowel in de apparatuur als bij de producten.

Samenwerken staat centraal binnen jouw functie. Je raadpleegt en ondersteunt regelmatig je collega‘s binnen het team. Samen controleer je het laswerk en zorg je voor continue verbetering van de werkprocessen en werkmethoden. Zo produceren jullie als team het optimale eindproduct.

Wat doe je nog meer?
* Je werkt nauw samen met je teamleider, en zoekt proactief naar een oplossing bij eventuele afwijkingen binnen de aangeleverde producten.
* Je zorgt voor correct gebruik van de machines, en onderhoudt ze waar nodig.
* Veiligheid staart voorop, dus je zorgt voor naleving van de wettelijke- en bedrijfsregels.

Over jou:
* Je beschikt over een mbo-diploma in een technische richting.
* Je bent in staat om tekeningen en werkinstructies te lezen, en in de praktijk te brengen.
* Je beschikt over de lascertificering EN 1090, ISO 9606-2 141 T FW (hoeklas), ISO 9606-2 141 TBW (stompe las), of bent bereid deze te halen.
* Je beheerst de Nederlandse taal.
* Je bent een échte teamplayer, bent accuraat en kwaliteitsgericht.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd.
Kingspan | Brakel is een bedrijf waar vakmensen met geavanceerde productietechnieken aan klant specifieke oplossingen werken.
Samen benutten ze hun expertise inventiviteit en denken continu mee over het verbeteren van productie)processen. Dankzij hun verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid creëert Brakel snelheid in marktconform producten en maatwerk van internationaal formaat.

Voor jou is Kingspan | Brakel dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij:
* Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
* In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
* Een vast salaris plus vakantiegeld en uiteraard een vergoeding voor overuren.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sales en service support medewerker beheer

Voor onze afdeling beheer zijn wij op zoek naar een:

Sales en Service Support Medewerker Beheer (40 uur per week)

Een brandmeldcentrale bij een van onze klanten voldoet niet meer aan de huidige eisen voor brandveiligheid. Of het ventilatiesysteem moet aangepast worden na een verbouwing. Als sales en service support medewerker bij Brakel krijg jij deze meldingen binnen. Je beoordeelt ze, adviseert klanten en maakt offertes voor de benodigde aanpassingen.

De service- en onderhoudsmonteurs verrichten het onderhoud bij onze klanten en stellen daar waar nodig een rapport van onderhoud op. Zien zij dat er iets vervangen moet worden, het systeem niet overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp of in strijd is met de geldende regelgeving dan kom jij in beeld. Jij bent goed op de hoogte van de regelgeving op het gebied van brandveiligheid en weet aan welke eisen onze systemen moeten voldoen.

Je neemt contact op met klanten en luistert naar hun wensen. Vervolgens maak je, op basis van de wens van de klant in combinatie met de eisen vanuit de regelgeving, calculaties en stel je offertes of investeringsvoorstellen op. Hierbij werk je grotendeels zelfstandig; jij bent verantwoordelijk voor één rayon. Uiteraard kun je wel overleggen met je collega‘s. Bij grotere opdrachten werk je in teamverband.

Over jou
- Je hebt een mbo-diploma in de richting werktuigbouwkunde.
- Je hebt bij voorkeur kennis van rook- en warmteafvoersystemen, brandveiligheid en de regelgeving op dit gebied.
- Je hebt kennis van calculatieprogramma‘s, presentatie- en montagetechnieken.
- Je bent thuis in ERP-systemen en Microsoft Office.
- Je bent flexibel, creatief en klant- en doelgericht.
- Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren.
- Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Hier kom je te werken
Brakel verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Brakel ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Brakel dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
- Goede begeleiding en een uitgebreid inwerktraject, zodat je met de juiste bagage zelfstandig aan de slag kunt.
- Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
- In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in je vakgebied.
- Een vast salaris plus vakantiegeld.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Patrice Mulder, HRM, via 0413 – 338 370 of pmulder@brakelatmos.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inspectie-/onderhoudsdeskundige

Inspectie-/onderhoudsdeskundige
40 uur per week

Als inspectie-/onderhoudsdeskundige bezoek je uiteenlopende locaties. Jij zorgt ervoor dat daglichtconstructies en eventuele ventilatie-, brandveiligheids- en RWA-systemen optimaal functioneren. Je houdt hierbij rekening met zowel wettelijke als bedrijfsspecifieke normen en regels. Dit doe je zelfstandig, waardoor je veel verantwoordelijkheid hebt. Jij draagt op deze manier een steentje bij aan de veiligheid van woon- en werkruimten.

De functie kenmerkt zich door diversiteit. Je inspecteert, (de)monteert, controleert en repareert (daglicht)constructies en systemen. Al jouw bevindingen, zoals geconstateerde gebreken, mogelijke verbeteringen qua functionaliteit en beheer en eventuele uitbreidingsmogelijkheden, rapporteer je. Je communiceert gedurende dit proces continu met de klant, de contractmanager, de planner en de werkvoorbereider, zodat de voorbereiding en de uitvoering op locatie vlekkeloos verloopt.

Kennisvergaring en -verspreiding is een belangrijk onderdeel van je werk. Je hebt kennis en vaardigheden ten aanzien van inspectie, opname en rapportage, (de)montage, service, reparatie, aanpassing en uitbreiding van systemen en constructies. Een echte duizendpoot dus. Bovendien vind je het leuk om deze kennis te blijven ontwikkelen. Wij stellen hiervoor uiteraard de juiste middelen beschikbaar.

Wat vragen wij?
• Je beschikt over een mbo-diploma in de technische richting, bij voorkeur bouwkunde of werktuigbouwkunde.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent klant- en kwaliteitsgericht.
• Je beschikt over analytisch vermogen en hebt oog voor detail.
• Je bent bereid om zowel tijdens als buiten reguliere werktijden te werken.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met ERP-systemen.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
• In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
• Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
• Een vast salaris plus vakantiegeld en uiteraard een vergoeding voor overuren.
• Een vergoeding voor onkosten en het draaien van storingsdiensten.
• Voor het uitoefenen van deze functie krijg je de beschikking over een smartphone, laptop, gereedschappen, werkkleding en een bedrjifsauto.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderhoudsdeskundige

Onderhoudsdeskundige
40 uur per week

Dankzij jou functioneren ventilatie- en brandveiligheidssystemen optimaal. Je weet onvolkomenheden aan installaties feilloos te herkennen. Mogelijkheden voor uitbreiding en wijzigingen in installaties vallen jou direct op. Je hebt de kennis en kunde om onderhoud tijdig en kwalitatief te verrichten en je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van veranderingen en ontwikkelingen in de producten. Dit maakt jouw werk afwisselend en uitdagend.

Als onderhoudsmonteur kom je over de vloer bij uiteenlopende bedrijven. Je verricht preventief onderhoud aan ventilatie- en brandveiligheidssystemen en lost tevens kleine gebreken en/of storingen in systemen op. Hierbij houd je rekening met bedrijfs-, kwaliteits- veiligheids- en milieuvoorschriften. Je draagt met jouw werk bij aan het creëren van een veilige omgeving en het realiseren van doelen ten aanzien van duurzaamheid.

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van jouw functie. De planner maakt afspraken met klanten en zorgt voor een efficiënt werkrooster. De werkvoorbereider voorziet jou van de juiste onderdelen, materialen en informatie. Met de rayoncoördinator stem je contracten en afspraken af en bij vragen over technische zaken of regelgeving schakel je een technisch specialist in.

Wat doe je nog meer?
• Je communiceert met klanten over de staat van de installaties, de veiligheid, de eventuele gebreken en de bijbehorende actiepunten.
• Je test installaties op werking volgens een testprotocol.
• Je draait mee in storingsdiensten, wat betekent dat je buiten kantoortijden beschikbaar bent in het geval van een storing.
• Je meldt onveilige situaties, overtredingen en ongevallen.

Over jou
• Je beschikt over een mbo-diploma in een technische richting.
• Je hebt kennis van elektrisch schakelen, ventilatie- en brandveiligheidssystemen, en de wet- en regelgeving die daarbij hoort.
• Je beschikt over een VCA-basis- en hoogwerkercertificaat.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met ERP-systemen.
• Je bent communicatief sterk en spreekt en schrijft goed Nederlands.
• Je bent klant- en kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail.
• Je bent je bewust van veiligheidsrisico‘s.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
• Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
• In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
• Een vast salaris plus vakantiegeld en uiteraard een vergoeding voor overuren.
• Een vergoeding voor onkosten en het draaien van storingsdiensten.
• Voor de uitoefening van deze functie krijg je de beschikking over een smartphone, laptop, gereedschappen, werkkleding en een bedrijfsauto.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Servicemonteur

Servicedesmonteur
40 uur per week 

Als servicemonteur verricht je service- en onderhoudswerkzaamheden aan ventilatie- en brandveiligheidssystemen in onder andere woonzorgcomplexen, winkelcentra, kantoor- en fabriekspanden. Tijdens jouw bezoek aan deze uiteenlopende locaties heb je een belangrijk doel: systemen optimaal laten functioneren en daarmee bijdragen aan een veilige omgeving.

Bij een storing probeer jij het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Jouw werk kan zich zowel telefonisch als op locatie afspelen, waarbij er, indien gewenst, overleg plaatsvindt met de rayoncoördinator, werkvoorbereider en/of technische helpdesk. Tijdens een werkdag vervang of repareer je onderdelen, neem je storingsmeldingen door, stel je herstelplannen op en rapporteer en test je installaties op werking volgens testprotocol. Elke werkdag is anders.

Bovendien begeleid en coach je onderhoudsmonteurs en instrueer je beheerders en gebruikers inzake RWA- en brandmeldinstallaties. Je certificeert tevens installaties, stelt (kwaliteits)rapportages op en beoordeelt veiligheids- en milieuomstandigheden. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van veranderingen en ontwikkelingen in zowel de producten als de norm- en regelgeving. Hier helpen wij je bij middels relevante in- en externe opleidingstrajecten.

Wat vragen wij?
• Je beschikt over een mbo-diploma in de technische richting, bij voorkeur bouwkunde, werktuigbouwkunde of electrotechniek.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je hebt kennis van elektrisch schakelen, ventilatie- en brandveiligheidssystemen, en de wet- en regelgeving die daarbij hoort.
• Je beschikt over een VCA-basis- en hoogwerkercertificaat.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met ERP-systemen.
• Je bent klant- en kwaliteitsgericht en beschikt over analytisch vermogen.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
• Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
• Een vast salaris plus vakantiegeld.
• Reisuren, overuren en storingsdiensten krijg je uitbetaald.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een open sollicitatie naar een baan, stage of afstudeeropdracht bij Brakel Atmos?

Stuur jouw sollicitatie met cv naar onze HRM manager, Laura Verwijst, lverwijst@brakelatmos.com. Wij gaan dan na of er in het bedrijf een geschikte plaats voor je is en nemen contact met je op.