Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Vacatures

« Terug

Sales en service support medewerker beheer

Voor onze afdeling beheer zijn wij op zoek naar een:

Sales en Service Support Medewerker Beheer (40 uur per week)

Een brandmeldcentrale bij een van onze klanten voldoet niet meer aan de huidige eisen voor brandveiligheid. Of het ventilatiesysteem moet aangepast worden na een verbouwing. Als sales en service support medewerker bij Brakel krijg jij deze meldingen binnen. Je beoordeelt ze, adviseert klanten en maakt offertes voor de benodigde aanpassingen.

De service- en onderhoudsmonteurs verrichten het onderhoud bij onze klanten en stellen daar waar nodig een rapport van onderhoud op. Zien zij dat er iets vervangen moet worden, het systeem niet overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp of in strijd is met de geldende regelgeving dan kom jij in beeld. Jij bent goed op de hoogte van de regelgeving op het gebied van brandveiligheid en weet aan welke eisen onze systemen moeten voldoen.

Je neemt contact op met klanten en luistert naar hun wensen. Vervolgens maak je, op basis van de wens van de klant in combinatie met de eisen vanuit de regelgeving, calculaties en stel je offertes of investeringsvoorstellen op. Hierbij werk je grotendeels zelfstandig; jij bent verantwoordelijk voor één rayon. Uiteraard kun je wel overleggen met je collega‘s. Bij grotere opdrachten werk je in teamverband.

Over jou
- Je hebt een mbo-diploma in de richting werktuigbouwkunde.
- Je hebt bij voorkeur kennis van rook- en warmteafvoersystemen, brandveiligheid en de regelgeving op dit gebied.
- Je hebt kennis van calculatieprogramma‘s, presentatie- en montagetechnieken.
- Je bent thuis in ERP-systemen en Microsoft Office.
- Je bent flexibel, creatief en klant- en doelgericht.
- Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren.
- Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Hier kom je te werken
Brakel verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Brakel ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Brakel dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
- Goede begeleiding en een uitgebreid inwerktraject, zodat je met de juiste bagage zelfstandig aan de slag kunt.
- Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
- In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in je vakgebied.
- Een vast salaris plus vakantiegeld.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Patrice Mulder, HRM, via 0413 – 338 370 of pmulder@brakelatmos.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inspectie-/onderhoudsdeskundige

Inspectie-/onderhoudsdeskundige
40 uur per week

Als inspectie-/onderhoudsdeskundige bezoek je uiteenlopende locaties. Jij zorgt ervoor dat daglichtconstructies en eventuele ventilatie-, brandveiligheids- en RWA-systemen optimaal functioneren. Je houdt hierbij rekening met zowel wettelijke als bedrijfsspecifieke normen en regels. Dit doe je zelfstandig, waardoor je veel verantwoordelijkheid hebt. Jij draagt op deze manier een steentje bij aan de veiligheid van woon- en werkruimten.

De functie kenmerkt zich door diversiteit. Je inspecteert, (de)monteert, controleert en repareert (daglicht)constructies en systemen. Al jouw bevindingen, zoals geconstateerde gebreken, mogelijke verbeteringen qua functionaliteit en beheer en eventuele uitbreidingsmogelijkheden, rapporteer je. Je communiceert gedurende dit proces continu met de klant, de contractmanager, de planner en de werkvoorbereider, zodat de voorbereiding en de uitvoering op locatie vlekkeloos verloopt.

Kennisvergaring en -verspreiding is een belangrijk onderdeel van je werk. Je hebt kennis en vaardigheden ten aanzien van inspectie, opname en rapportage, (de)montage, service, reparatie, aanpassing en uitbreiding van systemen en constructies. Een echte duizendpoot dus. Bovendien vind je het leuk om deze kennis te blijven ontwikkelen. Wij stellen hiervoor uiteraard de juiste middelen beschikbaar.

Wat vragen wij?
• Je beschikt over een mbo-diploma in de technische richting, bij voorkeur bouwkunde of werktuigbouwkunde.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent klant- en kwaliteitsgericht.
• Je beschikt over analytisch vermogen en hebt oog voor detail.
• Je bent bereid om zowel tijdens als buiten reguliere werktijden te werken.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met ERP-systemen.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
• In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
• Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
• Een vast salaris plus vakantiegeld en uiteraard een vergoeding voor overuren.
• Een vergoeding voor onkosten en het draaien van storingsdiensten.
• Voor het uitoefenen van deze functie krijg je de beschikking over een smartphone, laptop, gereedschappen, werkkleding en een bedrjifsauto.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderhoudsdeskundige

Onderhoudsdeskundige
40 uur per week

Dankzij jou functioneren ventilatie- en brandveiligheidssystemen optimaal. Je weet onvolkomenheden aan installaties feilloos te herkennen. Mogelijkheden voor uitbreiding en wijzigingen in installaties vallen jou direct op. Je hebt de kennis en kunde om onderhoud tijdig en kwalitatief te verrichten en je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van veranderingen en ontwikkelingen in de producten. Dit maakt jouw werk afwisselend en uitdagend.

Als onderhoudsmonteur kom je over de vloer bij uiteenlopende bedrijven. Je verricht preventief onderhoud aan ventilatie- en brandveiligheidssystemen en lost tevens kleine gebreken en/of storingen in systemen op. Hierbij houd je rekening met bedrijfs-, kwaliteits- veiligheids- en milieuvoorschriften. Je draagt met jouw werk bij aan het creëren van een veilige omgeving en het realiseren van doelen ten aanzien van duurzaamheid.

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van jouw functie. De planner maakt afspraken met klanten en zorgt voor een efficiënt werkrooster. De werkvoorbereider voorziet jou van de juiste onderdelen, materialen en informatie. Met de rayoncoördinator stem je contracten en afspraken af en bij vragen over technische zaken of regelgeving schakel je een technisch specialist in.

Wat doe je nog meer?
• Je communiceert met klanten over de staat van de installaties, de veiligheid, de eventuele gebreken en de bijbehorende actiepunten.
• Je test installaties op werking volgens een testprotocol.
• Je draait mee in storingsdiensten, wat betekent dat je buiten kantoortijden beschikbaar bent in het geval van een storing.
• Je meldt onveilige situaties, overtredingen en ongevallen.

Over jou
• Je beschikt over een mbo-diploma in een technische richting.
• Je hebt kennis van elektrisch schakelen, ventilatie- en brandveiligheidssystemen, en de wet- en regelgeving die daarbij hoort.
• Je beschikt over een VCA-basis- en hoogwerkercertificaat.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met ERP-systemen.
• Je bent communicatief sterk en spreekt en schrijft goed Nederlands.
• Je bent klant- en kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail.
• Je bent je bewust van veiligheidsrisico‘s.

Hier kom je te werken
Kingspan | Brakel Atmos verzorgt wereldwijd integrale oplossingen op het gebied van licht, lucht en veiligheid voor allerlei typen gebouwen. Van museum tot stationshal en van ziekenhuis tot winkelcentrum. Op projectbasis werken wij aan onder meer glasdakoverkappingen, ventilatie- en brandveiligheidsinstallaties. Ieder project is maatwerk, en dat maakt werken bij Kingspan | Brakel Atmos ook zo uniek en veelzijdig. Sales, engineering, productie, uitvoering, inspectie en onderhoud; het hele spectrum is bij ons vertegenwoordigd. Voor jou is Kingspan | Brakel Atmos dus dé plek om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied van jouw keuze.

Dit bieden wij
• Volop mogelijkheden om je te specialiseren in uiteenlopende disciplines.
• In- en externe opleidingstrajecten, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in producten.
• Een vast salaris plus vakantiegeld en uiteraard een vergoeding voor overuren.
• Een vergoeding voor onkosten en het draaien van storingsdiensten.
• Voor de uitoefening van deze functie krijg je de beschikking over een smartphone, laptop, gereedschappen, werkkleding en een bedrijfsauto.

Meer informatie of solliciteren?
Neem contact op met Laura Verwijst, HRM, via 0413 – 338 338 of lverwijst@brakel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een open sollicitatie naar een baan, stage of afstudeeropdracht bij Brakel Atmos?

Stuur jouw sollicitatie met cv naar onze HRM manager, Laura Verwijst, lverwijst@brakelatmos.com. Wij gaan dan na of er in het bedrijf een geschikte plaats voor je is en nemen contact met je op.