Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

RWA Installaties

« Terug

Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet

Bij RWA installaties bestaat de keuze tussen een natuurlijk, hybride of mechanisch systeem voor rook- en warmteafvoer. Bij voorkeur passen wij duurzame, natuurlijke oplossingen toe.

Natuurlijke RWA

Een natuurlijke RWA installatie zorgt ervoor dat rook en warmte op een natuurlijke wijze afgevoerd worden. Luchttoevoer vindt daarbij eveneens op natuurlijke wijze plaats. Natuurlijke RWA installaties werken op basis van de thermiek die optreedt bij een brand.

Brakel Atmos heeft een diversiteit aan rook- en warmte afvoer installaties in het pakket, zoals kleppenventilatoren en uitzetramen met een industriële dan wel een meer esthetische uitstraling. Uiteraard voldoen al onze RWA installaties aan de in Europa geldende productnorm EN 12101-2.

Lamellenventilatoren

Uitzetramen


Hybride of mechanische RWA systeem

Indien het ontwerp van een gebouw - vanwege de indeling, hoogte en/of ruimte op dak/gevel - het niet toelaat dan kiezen we voor een hybride of mechanisch systeem.

Delen: