Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Daglicht

Daglicht en voldoende frisse lucht zorgen voor prettige, comfortabele leefomgevingen

Daglicht heeft een positieve invloed op de gezondheid van mensen. Het werkt stressverlagend, verhoogt het concentratievermogen, werkt prestatieverhogend en heeft een positief effect op ziekteverzuim, depressies en slapeloosheid. Naast de gezondheidseffecten is er nóg een voordeel: daglicht werkt ook energiebesparend.

Glazen daken op maat

Brakel Atmos heeft een uitgebreid gamma aan glasconstructies:

Daarbij zijn vele vormen en uitvoeringen mogelijk. Maatwerk is daarbij vaak gewenst. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste glasconstructie voor uw project.

Esthetische integratie RWA en ventilatie in glasconstructies

In de Brakel Atmos glasconstructies kunnen onze uitzetramen en kleppenventilatoren voor dagelijkse ventilatie en rookafvoer esthetisch worden geïntegreerd.

Simulatiemodellen

Voor een berekening van het binnenklimaat - waarin daglicht een belangrijke rol speelt - heeft Brakel Atmos simulatiemodellen ontwikkeld, zowel voor atria als industriële gebouwen. Meer info over simulatiemodel voor atria. Meer info over simulatiemodel voor de industrie

Delen: