Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Comfortcontract: compleet ontzorgen

« Terug

Bent u verantwoordelijk voor meerdere percelen? Dan is het ondoenlijk om zélf te zorgen voor het onderhoud en beheer van de individuele gebouwen. Brakel Atmos ontwikkelde daarom het comfortcontract. Deze nieuwe contractvorm is met name interessant voor beheerders van woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, winkelcentra en grote logistieke ketens. De naam zegt het al: het ontzorgen van de beheerder.

Om te beginnen worden het praktische onderhoud en de inspecties volledig overgenomen. Daarnaast monitoren de onderhoudsspecialisten of het gebouw zo duurzaam mogelijk – gelet op kosten en mvo – wordt geëxploiteerd. U kunt hierbij denken aan het maximaal benutten van daglicht (met het oog op verlichting en veiligheid) én van de natuurlijke luchtstromingen – die zijn immers gratis! – voor een goed binnenklimaat. De onderhoudsspecialisten zien er ook nauwlettend op toe dat de (brand)veiligheid gewaarborgd is.

Het comfortcontract biedt echter nóg meer. Brakel Atmos maakt meerjarenonderhoudsbegrotingen, geven inzicht in Total Cost of Ownership (TCO), faciliteren digitaal inloggen en voeren licht- en luchtmetingen uit. Hét grote voordeel is dat het comfortcontract in samenspraak met u naar wens en op maat wordt samengesteld.

Offerte aanvragen
Delen: