Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Leegstandscontract

« Terug

Helaas komt het regelmatig voor dat huurcontracten worden opgezegd en gebouwen leeg komen te staan. De gebouweigenaar die met leegstand te maken krijgt, zal de onderhoudscontracten voor het pand opzeggen om zo kosten te besparen. Dit kan echter problemen opleveren. Als de brandveiligheidsinstallatie niet meer wordt onderhouden, kan de gebruiksvergunning van het pand in het geding komen. Wanneer na enige tijd weer een huurder wordt gevonden, is het pand dan niet meer brandveilig. Om dit soort problemen te voorkomen, heeft Brakel Atmos het leegstandscontract in het leven geroepen. Dit is een ‘uitgekleed‘ onderhoudscontract waarbij de brandveiligheidsinstallaties één keer per half jaar een functionele test ondergaan.

Het leegstandscontract verzekert de gebouweigenaar tegen minimale kosten van een goed functionerend brandveiligheidssysteem. Daarmee is voor de nieuwe huurder de brandveiligheid gewaarborgd en komt de gebruiksvergunning van het pand niet in het geding. Ook belangrijk: zodra de nieuwe huurder bekend is, kunt u het contract weer upgraden naar de gebruikssituatie.

Offerte aanvragen
Delen: