Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Glazen daken, lichtstraten, glazen gevels

« Terug

Achterstallig onderhoud oorzaak vervuiling en lekkages

Gedurende de levensduur van een glazen dak of gevel dient er regelmatig onderhoud gepleegd te worden. Door achterstallig onderhoud kan een glazen dak immers vervuilen en gaan lekken met alle vervelende gevolgen van dien. Door vervuiling of lekkages verliezen gebouwen hun uitstraling of worden economisch minder aantrekkelijk. Deze problemen kunt u voorblijven als u Brakel Atmos inschakelt voor regelmatig onderhoud.

Inspectie glasdaken en garantie

Jaarlijkse inspectie van glazen daken en glazen gevels is van groot belang, met name vanwege het feit dat adequaat onderhoud een voorwaarde is voor het verstrekken van eventuele garantie. Een voorbeeld: er wordt alleen garantie gegeven op moffelwerk als reiniging plaatsvindt volgens VMRG-richtlijnen.

Bij een jaarlijkse inspectie kijken onze onderhoudsmonteurs naar de conditie van de glasdaken. We letten scherp op zichtbare gebreken en beschadigingen. Bovendien verhelpen wij, indien mogelijk, gebreken en/of onvolkomenheden direct.

Klein onderhoud

Bij klein onderhoud repareren c.q. vervangen we zichtbare gebreken en beschadigingen waaronder glasbreuk, verrichten we werkzaamheden aan kitnaden en controleren we glasconstructies op essentiële punten.

Groot onderhoud

In de loop der jaren zal ook groter onderhoud aan glazen daken gepleegd dienen te worden. Brakel Atmos engineert en realiseert niet alleen nieuwe glasdaken maar is eveneens gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren ervan...

Bent u geïnteresseerd in een inspectie, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Delen: