Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Maatwerkadvies bij renovatie

« Terug

Renovatie: de balans tussen oud en nieuw

Van monumenten, winkelcentra tot industriële gebouwen: renovaties vinden plaats in alle sectoren en om diverse redenen. Elk renovatieproject is dan ook een unieke uitdaging. Brakel ontwikkelde het renovatieconcept met een integrale aanpak waarmee voor elk renovatieproject de optimale oplossing voor daglicht, brandveiligheid en binnenklimaat gevonden wordt.

Regelgeving en verantwoordelijkheid

In veel Europese landen zijn gebouweigenaren aansprakelijk voor schade die gebouwgebruikers of bewoners ondervinden ten gevolge van gebreken aan hun gebouwen. Eigenaren willen er dan ook zeker van zijn dat hun gebouw ná renovatie aan alle voorschriften voldoet. Brakel is op de hoogte van de laatste regelgeving en voorziet u graag van prestatiegaranties en financiële onderbouwingen. Meer informatie over renovatie en regelgeving

Duurzame renovatie

Naast regelgeving speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol bij renovaties. Door inzichtelijk te maken wat de terugverdientijd of comfortwinst is bij toepassing van energiezuinige producten of materialen kunnen opdrachtgevers onderbouwde keuzes maken. Brakel ontwikkelde hiervoor speciale simulatiemodellen.

Renovatie na inspectie

Brakel inspecteert RWA installaties, ventilatiesystemen en glasconstructies altijd nauwkeurig voordat een advies wordt gegeven. Conclusies en aanbevelingen worden vastgelegd in een onderzoeksrapport.

Meerjarenbegrotingen

Renovaties zijn vaak gebaseerd op meerjarenbegrotingen die Brakel voor haar relaties maakt. Kosten kunt u hiermee tijdig budgetteren waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen
Delen: