Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Veiligheid bezoekers prio 1 bij Beursgebouw Eindhoven

« Terug

Compartimenteren met een rookscherm en aanpassen RWA installatie

"Wij werken met een bedrijf dat altijd voor ons klaar staat"

Download hier het volledige artikel in PDF

Vak- en consumentenbeurzen, bedrijfs- en sportevenementen, festivals en danceparty‘s: Beursgebouw Eindhoven organiseert ze zeven dagen in de week, van ‘s ochtend tot ‘s avonds. "Als het gaat om brandveiligheid moet ik erop kunnen vertrouwen dat een bedrijf 24/7 voor me klaarstaat", zegt Marcel Kramer, floormanager bij Beursgebouw Eindhoven. "In Brakel Atmos heb ik zo‘n partij gevonden."

"Brakel Atmos stond zelfs al voor ons klaar toen we nog géén klant waren. Een andere partij had ons gebouw uitgerust met brandveiligheidsvoorzieningen die later niet bleken te voldoen. In 2006 vroeg ik Brakel Atmos welke acties er genomen zouden moeten worden. Ik ontving geheel vrijblijvend een keurig onderbouwd rapport. Toen we in 2012, zes jaar na de eerste contacten, de brandveiligheidsvoorzieningen aanpakten, was het niet meer dan vanzelfsprekend om Brakel Atmos te bellen."

Advies: één rookscherm en aangepaste RWA installatie

"Brakel Atmos verving de twee bestaande rookschermen, die inmiddels vol met gaten zaten, door één rookscherm. Ook de rook- en warmteafvoerinstallatie werd aangepast. Alles onderbouwd met berekeningen en opgenomen in een Programma van Eisen. Ook de contacten met de brandweer en de certificering liepen via Brakel Atmos. Ik kan wel zeggen dat Brakel Atmos ons helemaal ontzorgd heeft!"

Vertrouwen, daar draait het om!

"Door de negatieve ervaringen uit het verleden was ik wat argwanend richting brandveiligheidsbedrijven. Brakel Atmos is echter een bedrijf dat in de afgelopen 35 jaar zijn sporen heeft verdiend, een professioneel bedrijf met goede referenties in grote openbare gebouwen. Dat schept vertrouwen. Dit werd bevestigd door de gedegen aanpak en de wijze waarop wordt meegedacht over de situatie waarin we ons bevinden. We hebben een raar gebouw dat telkens weer anders wordt ingedeeld. Brakel Atmos komt met oplossingen die daarbij passen, er wordt meegedacht."

RWA installatie óók voor dagelijkse ventilatie en daglicht

"Op warmere dagen zetten we de kleppenventilatoren gewoon open. Je kunt dan lekker bij daglicht werken en het wordt niet te warm. Lekker praktisch, daar houd ik van."

"Het vertrouwen wordt ook in de dagelijkse praktijk bevestigd. Heb ik op zaterdag een monteur nodig, dan staat hij er!"

Download hier het artikel in PDF

Delen:


Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika
Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika