Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Brakel dankt 40-jarig jubileum aan betrokken medewerkers

« Terug

Bevlogenheid en innovatievermogen zijn kern van succes

"De betrokkenheid, het enthousiasme en het innovatievermogen van onze mensen zijn de kern van ons succes" zegt Ton van Gerwen, algemeen directeur van Brakel.

"Medewerkers die meedenken, die oog hebben voor marktbehoeften, díe hebben ervoor gezorgd dat we van een klein bedrijfje, gevestigd in een kippenschuur, uitgegroeid zijn tot een wereldwijd actief bedrijf met 400 fte-medewerkers en een omzet van meer dan 70 miljoen.

Mensen die gaan voor tevreden klanten, in het verleden, het heden én de toekomst...langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen...dat is ons uitgangspunt" vult Patrick van Bernebeek, financieel directeur aan.

"We ontwikkelen onze eigen kwalitatief hoogwaardige producten en systemen. Die vormen de basis van onze projecten.

Wij zijn trots op wat we bereikt hebben in een markt waarin het niet altijd gemakkelijk was." Ton van Gerwen en Patrick van Bernebeek

Daarom viert Brakel het ‘robijnen jubileum‘ in september met direct betrokkenen. Ton van Gerwen: "Het is zeker iets om bij stil te staan. We hebben dit met z‘n allen bereikt. Het is zeker niet altijd vanzelf gegaan. De afgelopen 40 jaar hebben we te maken gehad met diverse recessies die we door innovatiekracht, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van medewerkers hebben weten te overwinnen.

We werken al 40 jaar - dag in dag uit - vol overgave aan mooie producten én projecten waarin Licht en Lucht en Veiligheid centraal staan. Dit resulteert in esthetische, comfortabele, (brand)veilige gebouwen met veel daglicht en frisse lucht zoals Palacio de Comunicaciones in Madrid, Lidl in Hongarije, Jaguar LandRover in Groot Brittannië, MediaPolis in Singapore en Bavaria en het Rijksmuseum in Nederland.

Ik ben trots op de manier waarop we deze projecten samen realiseren en dat we in een goede sfeer, innovatief en flexibel inspelen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

Daarom ben ik er dan ook van overtuigd dat we óók in de toekomst met zowel ervaren krachten als jonge mensen met specialistische kennis in Nederland en in de rest van Europa (en daarbuiten) nog veel meer van deze projecten zullen realiseren.

Projecten die we alleen maar kunnen realiseren dankzij het vertrouwen dat onze relaties in ons hebben. Vertrouwen gebaseerd op de ervaring dat Brakel ook na realisatie van een project betrokken blijft. Het is geen uitzondering dat we 40 jaar geleden een gebouw gerealiseerd hebben en dat we nu nog steeds onderhoud, renovatie of nieuwbouw verrichten voor dezelfde klant. We hebben door de jaren heen verschillende generaties aan contactpersonen gehad maar het gemeenschappelijke doel blijft hetzelfde: het creëren van een comfortabele en veilige leefomgeving. Een sterke basis waardoor we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien."

Delen:


Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika
Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika