Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Morocco Mall

« Terug

Morocco Mall
Marocco, Casablanca

Morocco Mall brandveilig

Morocco Mall in Cassablanca is een project met 70.000 m² commerciële ruimte en 30.000 m² bestemd voor recreatieve doeleinden. Brakel kreeg de opdracht de rookafvoer van dit centrum voor haar rekening te nemen zodat bezoekers in geval van brand veilig kunnen vluchten. Dit betekende maatwerk...

Door een goede gezamenlijke aanpak kon het initiële aantal van 300 rookafvoer uitzetramen worden teruggebracht naar 153 stuks met 30 verschillende afmetingen. Brakel kon de thermisch gescheiden Ventria uitzetramen namelijk aanbieden met grote afmetingen gecombineerd met grote openingshoeken. Brakel leverde de Ventria uitzetramen met een voorgeassembleerd dubbel persluchtsysteem.

Dagelijks worden de Ventria‘s ingezet voor ventilatiedoeleinden. Mede hierdoor is Marocco Mall een aantrekkelijk centrum met een prettig binnenklimaat met veel frisse lucht en daglicht.

Kenmerken

  • Specialismes: Ventilatie, Brandveiligheid, Onderhoud
  • Sectoren: Retail
  • Productgroep: Uitzetramen
Delen:
Productbrands


Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika