Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Commodity Park

« Terug

Commodity Park
Nederland, Rotterdam

Gecertificeerde systemen voor branddetectie en rookafvoer

Multifunctionaliteit en duurzaamheid stonden centraal bij de nieuwbouw van drie gigantische loodsen - met in totaal 28 hallen – in het Commodity Park. De vraag van opdrachtgever ProDelta was duidelijk: realiseer een bedrijfszekere, onderhoudsvriendelijke brandveiligheidsoplossing die lang meegaat.

  • Branddetectie: Aspiratiedetectiesysteem (in totaal 8 km), voorzien van terugblaasunits die cacaoaanslag en vet uitblazen. Het systeem is uitgerust met speciale filters die vettige bestanddelen van bijvoorbeeld cacao opvangen. Daardoor is het systeem ongevoelig voor storingen, heeft het een langere levensduur en is het zeer onderhoudsvriendelijk.
  • RWA installatie (en dagelijkse ventilatie): Voor rookafvoer zijn 356 Eura rookluiken toegepast. Deze worden bij laden/lossen ook ingezet voor dagelijkse ventilatie.
  • Certificering en onderhoud: De brandmeld/ontruimingsinstallatie met doormelding naar de Regionale Centrale te Rotterdam én de RWA installatie zijn in aanwezigheid van de brandweer getest en goed bevonden. Brakel verzorgt het onderhoud van deze installaties op basis van een onderhoudscontract.

Gerealiseerd door: Brakel Certified Partner Brakel Atmos

Kenmerken

  • Specialismes: Ventilatie, Brandveiligheid, Onderhoud
  • Sectoren: Industrie en logistiek
  • Productgroep: Lamellenventilatoren, Detectie
Delen:
Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika