Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Deltion College

« Terug

Deltion College
Nederland, Zwolle

Leerlingen en medewerkers voelen zich helemaal thuis

Het ROC Deltion College is één van de grootste ROC‘s van Nederland. De school bestaat uit 13 gebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van 104.000 m². De 13 gebouwen van de nieuwe school zijn door middel van een gigantische boulevard aan elkaar gekoppeld. De glasoverkapte boulevard heeft een vitale functie binnen het Deltion College. Om te beginnen is het een belangrijke verkeersruimte. Bovendien heeft de boulevard meerwaarde voor het onderwijs. Een lichte omgeving met een prettig klimaat bevordert het leerplezier en de leerprestaties.

  • Glasconstructies: Brakel realiseerde 2 grote centrale overkappingen in de hoofdgebouwen Oost en West (de boulevard) en - verdeeld over het gebouw - 9 losse atriumoverkappingen incl. gevels. De centrale ruimte is overkapt met een gebogen glasdakconstructie, voorzien van zonwering. Daarnaast realiseerde Brakel de entreegevels en de glazen gevelonderdelen tussen het dak en de bouwkundige gevel.
  • RWA installatie: In de daken en de gevel zijn ± 100 uitzetramen en kleppenventilatoren opgenomen. Bij brand voeren zij rook en warmte efficiënt af, zodat mensen een veilige vluchtweg wordt geboden.
  • Natuurlijke ventilatie: De RWA installatie wordt tevens gebruikt voor dagelijkse ventilatie. Via ramen en kleppenventilatoren wordt warme lucht afgevoerd.

Gerealiseerd door: Brakel Certified Partner Brakel Atmos

Kenmerken

  • Specialismes: Daglicht, Ventilatie, Brandveiligheid, Onderhoud
  • Sectoren: Onderwijs
  • Productgroep: Glazen daken/gevels, Glaslamellen, Uitzetramen, Lamellenventilatoren
Delen:
Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika