Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Bezoek je deze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding
Brakel Atmos
Taal
Menu

Industrie en logistiek

Veiligheid en schadebeperking essentieel

In industriële productiebedrijven waar (productie)medewerkers vaak in grote ruimten werkzaam zijn achter (warmteproducerende) machines is het belangrijk dat er een aangenaam werkklimaat heerst. Veilinghallen en loodsen zijn vaak multifunctioneel en worden zowel voor opslag als distributie ingezet.Gezien de aanwezige mensen en de waarde van het opgeslagen materiaal en is een snelle detectie van rook en brand en een doeltreffende afvoer van warme rook is essentieel zodat een brand zo snel mogelijk bestreden wordt.

Voorkomen van slachtoffers én beperken (financiële) schade

In geval van brand moeten personeel en bezoekers vanzelfsprekend snel en veilig het gebouw kunnen verlaten. Effectieve brandveiligheidsvoorzieningen zijn dan ook van levensbelang. Niet alleen voor het voorkomen van slachtoffers, óók voor het beperken van schade. Er moet immers niet voorbij gegaan worden aan het feit dat uit onderzoek blijkt dat 83% van de bedrijven die door een grote brand zijn getroffen, binnen twee jaar failliet gaat.

Voldoende daglicht en goede ventilatie essentieel

Daglicht en een goede ventilatie zijn randvoorwaarden voor een goed binnenklimaat. Een slecht werkklimaat verlaagt immers de productiviteit en verhoogt het ziekteverzuim.

De Brakel®concepten houden hier rekening mee. U kunt hiernaast specifieke concepten voor de industriële sector downloaden.

Delen:
Europe
BelgiŽ
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
ItaliŽ
KroatiŽ
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
TsjechiŽ
Verenigd koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
AustraliŽ
AziŽ
Noord-amerika
Zuid-amerika